Friday, February 19, 2010

Restoran Simpang Tiga, Ipoh

Sekiranya anda pergi ke Ipoh, saya cadangkan anda mengunjungi Restoran Simpang Tiga, Ipoh.. Restoran ini kelihatan begitu 'exclusive' dengan penampilan dan layanan dari para pekerjanya seakan-akan anda berada di hotel 4-5 bintang tetapi menawarkan harga makanan yang berpatutan (Harga seperti di kedai-kedai makan biasa)..


Menu yang disajikan di Restoran ini begitu menyelerakan pengunjung yang datang.. Ianya terdiri daripada kepelbagaian lauk-pauk, sayur-sayuran dan aneka sup.. Cara makanan disediakan kepada para pelanggan mampu menarik orang ramai untuk mengunjungi restoran ini untuk ke sekian kalinya.. Restoran ini juga telah dirasmikan oleh Sultan negeri Perak iaitu Duli Yang Maha Mulia Sultan Azlan Muhibbudin Shah.. Dengan dirasmikan oleh Sultan negeri Perak menjadikan restoran ini mempunyai kelas tersendiri. Sekiranya diberi rating 1-5 bintang untuk beberapa perkara seperti layanan pelanggan, harga makanan, keenakan makanan, kebersihan, suasana persekitaran secara puratanya saya memberikan restoran ini 4.5 bintang..hehehe
Sebahagian Pemandangan Dari Dalam Restoran dan Pekerjanya yang Lengkap berpakaian kemeja Batik

Tinggalkan Komen Anda Di sini
Name:
Email Address:
Messege


                                                 Get your own free form like this one.

Read more...

Selesai Misi di Shah Alam..

Salam Satu Malaysia kepada semua pembaca blog ini..

Alhamdulillah, saya telahpun menghadiri mesyuarat lembaga di Quality Hotel Shah Alam bersama pegawai dari Politeknik Ungku Omar, Ipoh.. Kami berada di sana selama 4 hari dari 9 Februari hingga 12 Februari 2010

Shah Alam merupakan sebuah bandar yang mempunyai pembangunan yang terancang.. Saya dapat menyaksikan pemandangan struktur pembangunan yang cantik dan terancang di Shah Alam dari bilik saya di tingkat 20.

Pemandangan Shah Alam dari Tingkat 20,Quality Hotel

Setelah selesai menghadiri Mesyuarat Lembaga kami membuat lawatan sambil bekerja di Politeknik Shah Alam.. Semasa lawatan di PSA banyak perkara baru yang dapat saya pelajari untuk memperbaiki sistem pentadbiran unit peperiksaan PMU..

Kemudian kami  bertolak balik ke Ipoh pada 12 Februari 2010 pada jam 12.00 tengahari.. Kami tiba di PUO pada jam 4.00 petang.. Alhamdulillah, selesai sudah misi saya di Shah Alam pada kali ini..
Read more...

Blog Sembang Hari2 di Facebook

Arkib Blog Sembang Hari2..