Thursday, August 18, 2011

Blog Sembang Hari2 telah kehabisan BE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Terlebih dahulu saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak Nuffnang kerana sudi memberi BE (Buffert Earning) atau pendapatan terumpuk kepada blog sembang hari2..

Kalau dikirakan banyak juga BE yang blog sembang hari2 dapat.. Ada 8 kesemuanya setakat ini.. Tetapi sayang.. sebab tak berpeluang nak mengaut income yang banyak.. sebab blog sembang hari2 tak banyak trafik.. huhuhu sedihnya..

Kalau blog-blog femes macam blog Ben Ashaari, Red Mummy, Cik Epal, Hanis Zalikha tentu dia orang dah dapat ribu-riban dengan BE yang blog dia orang dapat.. Itulah kelebihan blog yang banyak trafik..


Sekarang ni tinggal satu BE sahaja yang tinggal di blog sembang Hari2.. Standard Chartered Liverpool LR merupakan produk kad kredit atau kad hutang.. BE yang lain semuanya telah tamat tempoh kempen.. Harap-harap lepas ni pihak nuffnang dapat memberikan lebih banyak BE kepada blog sembang hari2..

Satu kemusykilan yang saya sedang mencari jawapannya tentang BE ni.. Saya mempunyai dua blog iaitu blog sembang hari2 dan blog coretan Anuar.. Dari segi trafik, blog coretan Anuar mempunyai lebih banyak trafik berbanding blog sembang hari2..

Tapi BE yang saya perolehi melalui nuffnang diberikan kepada blog sembang hari2 dan bukannya kepada blog coretan Anuar.. Sedihlah juga, sebab trafik blog sembang hari2 sikit.. Jadi sikitlah income yang masyuk..

Saya berharap pihak nuffnang sudi memberikan BE kepada blog coretan Anuar.. Supaya dapatlah juga saya merasa lebihan pendapatan bulanan melalui pengiklanan nuffnang.. ;)


Admin blog
http://sembanghari2.blogspot.com/
http://discount-hari2.blogspot.com/

  Anda Juga Mungkin Meminati:
Apa akan terjadi jika laman Web Facebook ditutup
Doa Buat Rakan-Rakan Blogger
Dimanakah tempat terbaik untuk membuat Pelaburan
Tips menjana pendapatan dengan Nuffnang
Pemasaran Internet Di Portal Ebay.com dan Lelong.com.my
Readers Digest nak Bagi RM200,000
Kenali Zamri Nanyan Dan Patric Chan
Perbaiki Keadaan Ekonomi Semasa
Gambar Terkini Pak Ya Home Stay
Jualan Murah Baby land Cloth Diapers
Koleksi Bra Untuk Ibu-Ibu Yang Menyusukan 
Bayi Bengkung Moden Dan Set Bertungku Untuk Ibu Lepas Bersalin
Al-Quran Istimewa (15 Dalam 1)
Al-Quran Terjemahan Perkataan + Asbabun Nuzul
Read more...

Blog Sembang Hari2 di Facebook

Arkib Blog Sembang Hari2..