Tuesday, June 26, 2012

Eyriqazz Vs Denaihati: Mana satu pilihan anda?

Assalamualikum dan Salam Sejahtera..

Sekarang ni tengah heboh satu Malaysia tentang Contest SEO Eyriqazz Vs Denaihati.. yang dianjurkan di blog Eyriqazz.. 


Apabila nama dua orang blogger terkenal ini digandingan dalam satu event/pertandingan inilah hasilnya..Keyword "Eyriqazz Vs Denaihati" telah berjaya menghiasi enjin pencarian Google.. Bukan setakat satu dua.. Tetapi hasil pencarian keyword ini menunjukkan terdapat 79,000 result.. 

Bagi satu nama unik seperti nama E+Y+R+Q+A+Z+Z tentu agak sukar untuk dicari oleh kebanyakan pengguna internet.. Lainlah kalau nama-nama komersial seperti Anuar Zain, Anwar Ibrahim, Najib Tun Razak, Fiazal Tahir, Erra Fazira, Amy Mastura, Siti Nrhaliza dan sebagainya.. Tentu ramai orang cari di google..

Tetapi setelah Contest ini berlangsung.. Ramai rakan-rakan blogger yang membuat pencarian Keyword "Eyriqazz Vs Denaihati" ni..  Tahniah Eyriqazz.. Kerana Contest ini telah memberi kesan yang cukup besar dalam dunia penulisan blog..

Jadi pada kesempatan ini, saya menjemput pembaca blog sembang hari2 untuk menyertai contest cabaran SEO "Eyriqazz Vs Denaihati"  ini.. Hadiah yang disediakan untuk pertandingan ini memang lumayan.. Dan penaja pertandingan ini juga semakin bertambah dari masa ke semasa..

Sekiranya anda ingin mendapatkan maklumat lanjut tentang senarai hadiah dan penaja bagi Contest ini.. Sila klik Di sini..

Diharapkan Contest ini berjaya mencapai objektif yang telah ditetapkan oleh pihak penganjur.. Melalui Contest ini secara tidak langsung akan dapat menguji dan memperbaiki teknik SEO yang kita gunakan selama ini..  

Blog  Coretan Anuar  turut menyertai Contest ini.. Sebenarnya ini merupakan kali pertama saya menyertai Contest SEO.. Dahlah SEO blog saya tidaklah sehebat mana.. Tapi, saya tetap nak join bagi memeriahkan pertandingan..  Diharap anda semua boleh memberi sokongan  moral kepada blog Coretan Anuar .. hehehe.. ;)

Memandangkan kedua-dua orang blogger ini merupakan blogger terkenal.. Jadi, saya nak tanya satu soalan cepu emas.. Pada pendapat anda, Blog siapa lebih popular antara Eyriqazz Vs Denaihati?Read more...

Blog Sembang Hari2 di Facebook

Arkib Blog Sembang Hari2..