Wednesday, July 4, 2012

Saya Mahu Tiket Nuffnang Blogopolis 2012 dari Eyriqazz.com

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Bila saya melawat dekat blog Eyriqazz saya tertarik dengan Giveaway yang sedang beliau anjurkan iaitu "Give Away - Tiket Nuffnang Blogopolis 2012"
  

Sebenarnya saya teringin juga nak bersua muka dengan rakan-rakan bloggers.. Selama ini saya hanya berkesempatan melihat rakan-rakan bloggers ini di alam maya sahaja.. 

Begitu juga dengan pihak nuffnang yang sentiasa bermurah hati memberikan cek kepada kami semua.... Selama ini saya hanya akan mengunjungi laman web nuffnang bila nak semak berapa jumlah wang yang terkumpul dalam akaun saya.. Ataupun sekiranya ada masalah tentang status keahlian, saya akan menghubungi pihak nuffnang menerusi email untuk mengadu tentang masalah tersebut.. Tapi secara realitinya saya tidak pernah pun bersua muka dengan "majikan" part time saya.. ;)

Jadi, bila Eyriqazz mengadakan segmen Giveaway ini, apa salahnya saya join.. manalah tahu ada rezeki saya dapat tiket percuma ke Nuffnang Blogpolis 2012.. Dengan erti kata lain saya menyertai Segmen Giveaway ini, sebab saya nak berpeluang dapatkan tiket bernilai RM300 tersebut secara percuma.. hehehe..

Semasa event tersebut nanti, bolehlah saya berkenalan dengan blogger-blogger handalan seperti Beautifulnara,Eyriqazz dan sesiapa sahaja blogger yang turut menyertai event ini..  

Disamping itu saya juga nak belajar daripada speaker-speaker jemputan yang didatangkan khas untuk memberi ilmu dalam bidang penulisan blog.. 

Sekiranya anda juga mempunyai hajat seperti saya, jom kita beramai-ramai memeriahkan segmen giveaway ini.. Dengan mengunjungi blog Eyriqazz 

Insya Allah, Dengan ilmu yang dapat kita pelajari semasa di Nuffnang Blogopolis 2012, sedikit sebanyak dapat meningkat pengetahuan kita dalam bidang ini.. ;)


P/s: Saya juga menjemput rakan-rakan semua untuk menyertai Contest SEO : Eyriqazz vs Denaihati.. Terdapat hadiah lumayan menanti anda..


Read more...

Blog Sembang Hari2 di Facebook

Arkib Blog Sembang Hari2..