Monday, May 21, 2012

Blog Sembang Hari2 terus cemerlang.. Terima kasih Nuffnang..

kali Sembang2

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Seperi yang dijangka Blog sembang hari2 terus cemerlang berbanding 3 blog saya yang lain iaitu blog Coretan Anuar, Discount Hari2 dan blog Kelab Catur PSIS..dalam mendapatkan BE dari Nuffnang.. 

Sehingga sekarang saya masih belum mendapat jawapannya.. Kenapa Blog saya yang lain tidak berjaya mendapatkan BE seperti blog Sembang Hari2??

Walaubagaimanapun, Syukur Alhamdulillah.. Ada 3 BE sedang aktif di blog  Sembang Hari2 pada ketika ini.. Terima kasih Nuffnang kerana sudi memberi BE kepada  Sembang Hari2  ..
Walaupun 3 blog saya yang lain tidak berjaya mendapatkan BE dari nuffnang, tetapi masing-masing turut memberi sumbangan kepada saya dalam pengiklanan nuffnang.. Walaupun nilainya cuma beberapa ringgit, tetapi saya tetap bersyukur dengan rezeki yang saya terima..

Semua rezeki yang saya perolehi di blog ini dan di 3 buah blog saya yang lain berpunca daripada anda yang sudi mengunjungi blog-blog saya.. Jadi saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada anda yang sudi membaca isi kandungan blog-blog saya yang tidak seberapa ini.. Semoga anda terus ceria dan murah rezeki selalu.. Amin..No comments:

Post a Comment

Blog Sembang Hari2 di Facebook

Arkib Blog Sembang Hari2..