Thursday, May 5, 2011

Keputusan Keseluruhan Contest Penulis Komen Mingguan Blog Sembang hari2

kali Sembang2

Assalamualaikum w.b.t dan Slam Sejahtera..

Lama betul tak update blog sembang Hari2 ni.. Maklumlah tengah sibuk mengadakan Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular di Blog Coretan Anuar..

Sebenarnya ramai juga rakan-rakan yang bertanya.. bila saya nak update blog sembang hari2 ni??.. Setiap kali mereka melawat blog ini.. mereka terbaca keputusan Pilihan Raya negeri Sarawak..

Dah kehabisan idea ke nak tulis, sampai tak berupdate blog?

Saya harap anda semua jangan salah faham.. Insya Allah idea untuk menulis blog ini takkan habis selagi kita hidup.. Dan selagi kita berjalan-jalan, baca buku, baca surat khabar, layari internet, menonton televisyen dan sebagainya.. Ada sahaja perkara nak ditulis.. Tentang itu dan ini.. kenapa begitu dan tidak begini.. dan sebagainya..

Ini yang dikatakan persepsi manusia terhadat pelbagai perkara yang berlaku di persekitaran kita.. Bak kata seorang rakan saya... Peduli apa orang nak kata.. kalau kita berjalan, orang akan kata kenapa kita tidak duduk.. kalau kita tidur, orang akan kata kenapa kita tidak berjaga.. dan sebagainya..

Tanpa membuang masa lagi saya nak mengumumkan keputusan keseluruhan Contest Penulis Komen terbanyak Mingguan blog sembang hari2 yang berlangsung selama 10 minggu...


Pemenang-pemenangnya adalah...
  1. Minggu pertama                        Tiada pemenang
  2. Minggu ke 2                             Tiefazatie
  3. Minggu ke 3                             Tiefazatie
  4. Minggu ke 4                             Tiefazatie
  5. Minggu ke 5                             Tiefazatie
  6. Minggu ke 6                             Izzatul Iman
  7. Minggu ke 7                             Tiefazatie
  8. Minggu ke 8                             Tiefazatie


Selepas minggu ke 8 saya jarang update blog.. Tiada pengomen terbanyak.. maka tiada pemenang untuk Contest ini..

Setakat ini semua hadiah telah pun di hantar.. Kecuali Izzatul Iman.. Disebabkan saya belum menerima akaun Bank untuk tujuan penghantaran hadiah kemenangan.. Walaupun hadiahnya cuma RM10, tapi rezeki juga namanya tu.. Jadi Izzatul Iman, kalau terbaca entri ini jangan lupa emailkan nombor akaun bank anda..
 
Admin blog
http://sembanghari2.blogspot.com/
http://discount-hari2.blogspot.com/  

Anda Juga Mungkin Meminati:
Apa akan terjadi jika laman Web Facebook ditutup
Doa Buat Rakan-Rakan Blogger
Dimanakah tempat terbaik untuk membuat Pelaburan
Tips menjana pendapatan dengan Nuffnang
Pemasaran Internet Di Portal Ebay.com dan Lelong.com.my
Readers Digest nak Bagi RM200,000
Kenali Zamri Nanyan Dan Patric Chan
Perbaiki Keadaan Ekonomi Semasa
Gambar Terkini Pak Ya Home Stay
Jualan Murah Baby land Cloth Diapers
Koleksi Bra Untuk Ibu-Ibu Yang Menyusukan Bayi 
Bengkung Moden Dan Set Bertungku Untuk Ibu Lepas Bersalin
Al-Quran Istimewa (15 Dalam 1)
Al-Quran Terjemahan Perkataan + Asbabun Nuzul

No comments:

Post a Comment

Blog Sembang Hari2 di Facebook

Dapatkan Artikel Percuma melalui Email

Arkib Blog Sembang Hari2..